Ondernemersdesk

Beks Advocaten Ondernemersdesk is een naam voor een laagdrempelige service van ons kantoor aan ondernemers en non-profit organisaties. Iedere ondernemer kan via ondernemersdesk@beksadvocaten.nl per e-mail een juridische vraag voorleggen, die wij zo goed mogelijk en gratis zullen beantwoorden. Uiteraard kan de vraag ook telefonisch worden gesteld.

 

Beks Advocaten Ondernemersdesk is er voor bedoeld, dat wij met onze parate kennis korte vragen van ondernemers beantwoorden. Uiteraard zullen we via de ondernemersdesk geen juridische procedures voeren of overeenkomsten opstellen. Het gaat om eerstelijns juridische ondersteuning. We helpen ondernemers op weg als ze een juridische vraag hebben en werpen een juridische blik over een concept brief of een onderdeel van een contract.

 

We helpen daarmee ondernemers en we hopen dan natuurlijk, dat ze bij het vervolg van de juridische vraag of de uitwerking van een contract of bij opdrachten in de toekomst aan ons kantoor zullen denken. We deden dit al voor onze eigen cliënten, maar nu geldt deze service ook voor ondernemers, die nog geen relatie met ons kantoor hebben.

 

Beks Advocaten Ondernemersdesk verleent deze service desgewenst ook aan andere zakelijke dienstverleners en hun klanten. Zo houden wij bij verschillende accountantskantoren periodiek een inloopspreekuur.

 

Wilt u daar meer over weten, neem dan contact op met één van de advocaten op onze kantoren in Vught of Beuningen of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@beksadvocaten.nl .