Uw eigen huisadvocaat

Een goede advocaat toont initiatief en handelt pro-actief. Dat klinkt echter een stuk gemakkelijker dan het is. In de praktijk word je als advocaat meestal pas betrokken wanneer er 'iets' aan de hand is. Dan komt het aan op adequaat reageren, terwijl de kwestie misschien ook wel voorkomen had kunnen worden.

Betrokken partner

Wij streven naar een betrokkenheid bij onze klanten. Zodat we weten wat er speelt en op de hoogte zijn van bedrijfsstructuur, bedrijfsvoering, beleid van de onderneming en van de talloze contracten. Hierdoor proberen we juridisch 'problemen' te voorkomen.

Juridische quickscan

Hoe is het gesteld met uw algemene voorwaarden? In de praktijk blijkt namelijk dat een rechter nog wel eens tot het oordeel komt dat algemene voorwaarden voor vernietiging in aanmerking komen. Een ander punt van aandacht zijn arbeidsovereenkomsten. Ook hier blijkt de praktijk wel eens een ander resultaat op te leveren dan wat uw intentie is geweest bij het opstellen ervan. Dankzij onze juridische Quickscan weet u snel hoe uw organisatie ervoor staat op juridisch gebied.

Een gratis kennismaking

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of om een juridische quickscan te laten uitvoeren. Stuur even een e-mail of vul even het contactformulier in. Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten.

Rob BeksAdvocaat